От ръководството на Лудогорец оцениха високо поведението на треньора на Левски

...
От ръководството на Лудогорец оцениха високо поведението на треньора на Левски
Коментари Харесай

"Лудогорец" похвали Хубчев след дербито

От управлението на " Лудогорец " оцениха високо поведението на треньора на " Левски " Петър Хубчев по време на дербито в Разград, което домакините завоюваха с 2:0.

" Чест му прави на господин Хубчев, че в тунела след мача ни сподели, че е подобаващ триумфът. Мисля, че нямаме никакви разногласия, " Лудогорец " беше по-добрият тим ", разяснява изпълнителният шеф на първенците Ангел Петричев. Той също по този начин сподели, че с тази победа и.д. треньор Станислав Генчев усили възможностите си да бъде назначен за непрекъснато на поста.

" Станислав Генчев се оправя сполучливо, сграбчва шанса, който му се дава, чудесно се оправя. Винаги сме знаели, че Генчев има голям капацитет в треньорската специалност, и неслучайно го взехме в щаба. Взехме го с две съществени хрумвания. Едната е, че знае какво е " Лудогорец " и какво е да си в тази съблекалня. И второто е, че е потвърдил през годините, че е извънреден експерт и има огромно треньорско бъдеще. Ще влагаме в него и време, и самообладание ", уточни шефът. Но и не пропусна да благодари за помощта на новия помощник-треньор Алекси Желязков, който дълги години е бил помощник на Димитър Димитров-Херо.

Самият Генчев, който е някогашен състезател на " сините ", сподели за дербито: " Това беше мач за първото място. Не е значимо по кое време ще вкараме, а да излезем спечелили от този мач. Казах на анализа на футболистите, че не е проблем " Левски " да господства в избрани моменти, само че ние би трябвало да следваме проекта си до последно ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР